Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
02. december 2019

Patria k najväčším predajcom kebabu na Slovensku. Bulli Kebab v Košiciach ťa nesklame

Fastfood sa u nás na Slovensku už dávno udomácnil. V každom meste vznikajú prevádzky, ktoré ti ponúkajú rýchle občerstvenie v podobe pizze, burgrov, kebabu, šalátov či hotdogov. V Košiciach patrí k prvotriednej špičke Bulli Kebab, ktorý patrí k najväčším predajcom kebabu na Slovensku a v Čechách. 

 

 

Bulli Kebab založili bratia Buličiovci v roku 2012 ako rodinnú firmu. Ich cieľom bolo priniesť do Košíc ten najlepší kebab, čo sa im napokon aj podarilo. Svedčí o tom aj fakt, že dnes už majú štyri prevádzky. Nájdeš ich v Košiciach, Prešove, Čani a Ťahanovciach. A sú odhodlaní vo svojej práci pokračovať, hoci už teraz patria k najväčším predajcom kebabu u nás a u našich spomínaných susedov. 

 

 

Ich prioritou je ponúknuť zákazníkom vždy čerstvé, chutné a kvalitné produkty. Môžeš si vybrať, či chceš mať kebab na tanieri, v placke alebo napríklad boxe. Okrem toho ti ponúkajú aj rôzne burgre, hotdogy, hranolky či syrové guličky. Ak máš skôr záujem o výhodné ponuky, môžeš si vybrať niektoré z ich menu. Dobrou správou je, že mysleli aj na vegetariánov, ktorí môžu ochutnať ich Vega Durüm. Na svoje si prídu aj milovníci sladkého, pre ktorých zaradili do ponuky donuty. 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Myslíme aj na tých, ktorým mäso nevonia 😉 😊⠀ A preto u nás môžete dostať aj vegánsku verziu Vášho obľúbeného durumu 😋 🤤⠀ ⠀ Vychutnajte si porciu čerstvej zeleniny a zažeňte svoj hlad 🌯⠀ ⠀ Od nás neodíde nikto hladný! 😎⠀ .⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Pýtaš sa kde? no v BULLI KEBAB!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Aj dnes čakáme len na Teba! 🤗⠀⠀⠀⠀⠀ Dobrú chuť! 🍔🥗🌯⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 follow @bulli_kebab 👈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bulli #kebab #bullikebab #kebabburger #burger #košice #kosice #prešov #presov #tahanovce #cana #dnesjem #jedlokosice #bistro #bistrosk #jedlo #durum #durumkebab #maso #hranolky #tanier #kebabtanier #xxldurum #xxl #kosicereperesnt #kosicecity #urbankosice #slovensko #slovakia #chutnejedlo

Príspevok, ktorý zdieľa 🍔 Najlepší kebab v meste 🌯 (@bulli_kebab),

 

Napriek ich úspechu im sláva vôbec nestúpla do hlavy. Naďalej sa venujú charitatívnej činnosti, a to tak, že poskytujú catering detským domovom, reedukačným centrám a sociálne slabším spoluobčanom v centrách pomoci. Chceš ochutnať ich špičkový kebab? Neváhaj a klikaj na Bistro.sk.