Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
26. marec 2019

Chcete žiť dlho? Na tanieri vám nemôžu chýbať tieto jedlá!

Nedávno sa uskutočnil prieskum so staršími ľuďmi, ktorí sa dožili krásneho veku, no stále sú aktívni, zdraví a fit. A ešte niečo! Na taniere si často naložili pochúťky, ktoré dobre poznáte aj vy.

 

Mandle

Mandle sú bohaté na zdravé tuky, vlákniny a bielkoviny. A v neposlednom rade sú chutným snackom aj do roboty. Pridajte si ich do ovsenej kaše, do jogurtu alebo do šalátov a konzumujte dvakrát týždenne. Na Bistro.sk si môžete objednať aj quiou s praženými mandľami, raw dobroty alebo rizoto. Vyskúšajte!

 

Avokádo
Obsahuje viac draslíka ako jeden banán. Hoci sa jedná o ozajstnú tukovú bombu, pretože obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, je veľmi zdravá. Ochutnajte plnené avokádo, quacamole či vegánsky šalát s avokádom. Oblížete si všetkých desať!Losos

Tuky, ktoré obsahuje, majú protizápalový účinok, vyživujú svaly a navyše vás jedlo z lososa dobre zasýti. Na Bistro.sk nájdete bohatý výber. Od údeného lososa a šalátov až po steaky z lososa s krémovo-citrónovou omáčkou. Mňam!!!

 

Vajíčka

Sú bohatým zdrojom bielkovín a viacerých esenciálnych živín. Zvyšujú pocit nasýtenia, odporúčajú sa pri diétach. Šaláty, nátierky, omelety, ponuku, ktorá vás určite nesklame, nájdete na Bistro.skBrokolica

Jedná sa o mimoriadnu antioxidačnú bombu, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek. Možností je veľa! Nám sa už len pri pomyslení na zapekanú brokolicu, brokolicovú pizzu či cestoviny s brokolicou, smotanou a syrom zbiehajú slinky. Aj vám? 

 

Objednaj obrázok