Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
16. január 2019

Nevšedné hodnotenia našich zákazníkov

Čo píšete do políčka s hodnotením? Že ste boli so službou spokojní alebo skôr, čo sa vám nepáčilo? My v Bistro.sk sme sa pozreli znovu na vaše hodnotenia objednávok, komentáre na Facebooku či v emailoch a vybrali z nich tie najzaujímavejšie postrehy.

hodnoteniePoznáte ten pocit, že sa vám nič nechce, nestíhate a navyše na to ani nemáte náladu? Nie ste v tom sami. Naši zákazníci sa nám na Facebooku pochválili, pri akých príležitostiach je pre nich Bistro.sk voľba číslo 1.

 

Objednávam pretože neprovokujete so zbytočnosťami hladného človeka. Len 4-krát kliknem a som v pohode. :) Ďakujem.

 

My objednávame hlavne vtedy, ak s mojou láskou už umierame od hladu, nie sme schopní sa už ani hýbať a nie to ešte variť. Vtedy nás Bistro.sk zachráni.

 

Každá žena vie, aký je chlap, keď je hladný. A takisto každá vie, že keď je na materskej, tak je niekedy ťažké postarať sa o domácnosť, navariť obed na zajtra manželovi do práce a ešte k tomu urobiť program svojmu dieťaťu. Som rada, keď vôbec stihnem tieto menované veci a o teplej večeri môžeme len snívať. Vtedy mi pomôže apka Bistro.sk. Len naťukám a zaplatím zapamätanou kartou. Samozrejme manželovou. Keď sa vráti z práce, tak ma teplú večeru na stole. Takže hlavne vďaka Bistru naše manželstvo funguje! Plné, spokojné bruško = žiadne hádky! :)

 

Hlad je zlý kamarát a Bistro.sk je rýchle, takže sa s týmto kamarátom nestretávam často.

Pizza

Niekedy sa pri vašom hodnotení objednávke zamýšľame, kde nastala chyba v Matrixe. Či u nás alebo u vás...

Polievka bola príliš suchá.

 

Na pizze Quatro formaggi bolo veľa syru.

 

Chcel by som poprosiť o halušky, ale vymeniť halušky za rezance a namiesto bryndze dať mak. Ďakujem.

 

Objednal som si teľací kebab tanier, ale doručili ste mi teľací kebab tanier!

 

Trošku som sklamaný. Syrové kolieska neboli kolieska, ale guľky.

 

Vieme, že celkový dojem dotvára aj to, akým spôsobom a kto vám objednávku doručí. Sme radi, že oceňujete prácu a osobnosť našich kuriérov.

Jedlo mi veľmi chutilo, ale to nie je to podstatné. Ten kuriér... neskutočne sympatický a milý chalan. Nabudúce si ho beriem domov!

 

Jedlo bolo fantastické, rýchlosť doručenia fantastická a čerešničkou na torte bola milá a usmiata slečna, ktorá vám zapraje dobrú chuť. Možno preto mi tak chutilo.

 

Pizza bola perfektná, no a kuriér klobúk dole – milý,  ústretový, zhovorčivý... Len tak ďalej!

pizza

Slovenčina je krásny jazyk, a my sa občas nevieme čudovať, aké slovíčka použijete, aby ste opísali svoje pocity z jedla.

Pizza z Fantasie je jednoducho fantázia.

 

Veľmi mi šmakovalo!

 

Ja som nestihla poriadne zložiť ten svoj chytrý telefón, v ktorom mám nainštalovanú appku a už mi klopal donáškar. Dávam palec hore a kalap dole.

 

Samozrejme, nezabúdame ani našich partnerov. Tak ako každé povolanie, aj práca v pizzerií alebo reštaurácií vie priniesť aj nečakané otázky.

Raz sa nám stalo, že si zákazníci chceli objednať pred kino Kultúra, keď sme sa ich spýtali na telefón, odpoveď bola „predsa Nokia“.

 

Volali nám raz do pizzerie  a pýtali sa na cestu. Po otázke, že prečo nezavolajú na informácie, nás pobavila odpoveď „ste predsa pizzeria, musíte poznať ulice“.

 

Život by bol asi nudný bez komických situácií, v ktorých sem-tam pomôže alkohol.

Už veselá partia si objednala pizzu na chatu. Keď kuriér odišiel, znovu mu volal típek a vraví, že tá pizza je bez oblohy, len cesto. O chvíľu volal znovu s informáciou „jaaaj soráč, už som ju otočil“.

 

Na Bistro.sk máme reštaurácie, ktoré reagujú pozitívne na podnety zákazníkov a snažia sa im vyhovieť v každom ohľade. Veď posúďte sami... 

Chutná pizza doručená bola teplá a rýchlo. Navyše, s osobným želaním dobrej chuti od personálu na krabici!